Komisioni për realizimin e maturës shtetërore – 2018/2019

Komisioni për realizimin e maturës shtetërore për vitin shkollor 2018/2019: Komisioni i shkollës: Hisen Rahmani Kryetar Abdulla Muadini Nënkryetar Afrim Aliti Anëtar Xhemal Ibraimi Sekretar Ibadete Ramadani Anëtare Gjuhë shqipe dhe letërsi Abdulla Muadini Kryetar Lejla Rushiti Mentor Merita Aliu Mentor Gjuhë maqedone dhe letërsi Бети Петрушевска Kryetare Анита Зафировска Read more…

en_USEnglish
en_USEnglish