Njoftim për maturantët dhe mësimdhënësit viti shkollor 2019/20

Dorëzimi i detyrës projektuese në formë elektronike në adresën elektronike xhemal_ibraimi@hotmail.com afati i fundit për dorëzim 06.04.2020 Detyrat projektuese mbahen përmes  online platformës ( preferohet Zoom) sipas orarit të dhënë: Me datë 15.04.2020 e mërkurë me fillim ora 10:00 Fillet e së drejtës Me datë 16.04.2020 e enjte me fillim Read more…

en_USEnglish
en_USEnglish