Dorëzimi i detyrës projektuese në formë elektronike në adresën elektronike xhemal_ibraimi@hotmail.com afati i fundit për dorëzim 06.04.2020

Detyrat projektuese mbahen përmes  online platformës ( preferohet Zoom) sipas orarit të dhënë:

Me datë 15.04.2020 e mërkurë me fillim ora 10:00

Fillet e së drejtës

Me datë 16.04.2020 e enjte me fillim ora 10:00

Gjuhë shqipe dhe letërsi

Gjuhë maqedonase dhe letërsi

Matematikë

Gjuhë angleze

Gjuhë gjermane

Filozofi

Biznes dhe sipërmarrësi

Sport dhe aktivitete sportive

Ekonomi

Menaxhment

Histori

Fizikë

Kimi

Biologji

Gjeografi

Informatikë

Art figurativ

Art Muzikor

Me datë 17.04.2020 e premte me fillim ora 10:00

Logjikë

Sociologji

 

 

 

en_USEnglish
en_USEnglish