Njoftim për maturantët dhe mësimdhënësit viti shkollor 2019/20

Dorëzimi i detyrës projektuese në formë elektronike në adresën elektronike xhemal_ibraimi@hotmail.com afati i fundit për dorëzim 06.04.2020 Detyrat projektuese mbahen përmes  online platformës ( preferohet Zoom) sipas orarit të dhënë: Me datë 15.04.2020 e mërkurë me fillim ora 10:00 Fillet e së drejtës Me datë 16.04.2020 e enjte me fillim Read more…

Komisioni për realizimin e maturës shtetërore – 2018/2019

Komisioni për realizimin e maturës shtetërore për vitin shkollor 2018/2019: Komisioni i shkollës: Hisen Rahmani Kryetar Abdulla Muadini Nënkryetar Afrim Aliti Anëtar Xhemal Ibraimi Sekretar Ibadete Ramadani Anëtare Gjuhë shqipe dhe letërsi Abdulla Muadini Kryetar Lejla Rushiti Mentor Merita Aliu Mentor Gjuhë maqedone dhe letërsi Бети Петрушевска Kryetare Анита Зафировска Read more…

en_USEnglish
en_USEnglish