KARAKTETISTIKAT QË E PËRFAQËSOJNË SHKOLLËN TONË

Udhëheqje efektive e shkollës

Udhëheqja efektive administrative është dukshëm prezente në shkollën tonë.

Profesorë të kualifikuar

Profesorë me shkallë të lartë të arsimit dhe me eksperiencë të lartë në mësimdhënie

Arritjet e nxënësve

Nxënësit e gjimnazit tonë arrijnë shumë suksese në gara komunale, regjionale e republikane.

Rreth shkollës

Njoftohen nxënësit e SHMK Gjimnazi “Sami Frashëri” Kumanovë se procesi mësimor vazhdon nga data 29.04.2022.

Mirë se vini në uebfaqen e shkollës SHMK Gjimnazi “Sami Frashëri” – Kumanovë, shkollë bashkëkohore me vizion që të gjithve të ju ofroj mundësi të njëjta që të përfaqësoj personalitete të cilët do të jenë të përgatitur për jetë në shekullin 21.

Essere Ferrari përshendet mësimdhenesit dhe nxënësit e gjimnazit tonë

 

HIERARKIA E GJIMNAZIT

HIERARKI E GJIMNAZIT "SAMI FRASHËRI" - KUMANOVË
Afrim Aliti

Afrim Aliti

DREJTOR
Hisen Rahmani

Hisen Rahmani

Ndihmës drejtor
Abdulla Muadini

Abdulla Muadini

Ndihmës drejtor

Kontakt

Këtu mund të na kontaktoni për të gjitha gjërat që dëshironi të dini për shkollën tonë, ose të shprehni pakënaqësitë rreth gjithçkaje që e përbën shkollën tonë. Ju mirëpresim!

Na kontaktoni!

en_USEnglish
en_USEnglish