Nxënësit e shkollës tonë, projektin e Erasmus+ e filluan me sukses! Më 18.02.2019 (e hënë), nxënësit tanë prezantuan video tutorialet e para të projektit "digital-I-living". Shumica e nxënësve të shteteve tjera ishin të befasuar nga puna e nxënësve tanë dhe dhanë shumë komente pozitive rreth video tutorialeve, bashkëpunimit dhe punës së nxënësve tanë.

Jemi shumë krenar e të kënaqur me nxënësit tanë dhe shpresojmë të dëgjojmë edhe më shumë lajme të këtilla në ditet në vijim! Tërë prezantimin mund ta shikoni këtu:

en_USEnglish
en_USEnglish